clown party
Pachete promotionale la petrecerea copilului tau
Experienta acumulata de-a lungul timpului in organizarea petrecerilor pentru copii ne-a impus sa cream cele mai atractive pachete de servicii. Petrecerile pentru copii pot fi un succes daca veti alege una din ofertele noastre sau veti alege sfaturile consultantilor nostri in crearea unei oferte personalizate.
Ofertele petreceri copii se impart in: Alegeti ofertele noastre la petreceri copii si veti avea o petrecere de vis!
Avem oferte petreceri copii cu animatori copii sau oferte si reduceri substantiale la pachete servicii organizare petrecere copii ce includ baloane modelate, pictura pe fata, animatie specifica personaje copii si jocuri multe.
Oferte detaliate servicii petrecere copii:

Aceasta pagina este in curs de finalizare. Pentru detalii despre toate ofertele care nu se regasesc va adresam rugamintea sa ne contactati telefonic

Preturile sunt exprimate in lei si nu includ TVA - Firma noastra nu este platitoare de TVA!

Aceasta oferta este valabila doar pentru organizarea petrecerilor private in MUNICIPIUL BUCURESTI . Tarifele pentru evenimente speciale ale companiilor difera. In acest sens va adresam rugamintea sa solicitati o oferta personalizata

Transportul produselor si serviciilor pentru Bucuresti este inclus in costul total. Pentru judetul Ilfov se aplica taxe suplimentare pentru transport si 10RON/ora pentru fiecare animator. Pentru alte localitati costul se calculeaza in functie de distanta parcursa.

Pentru decoratiuni din baloane comanda minima pentru care transportul si aranjamentul sunt incluse in pret, este de 150 lei.

Programul artistic al personajelor include toate serviciile de baza: face-painting, modelare de baloane, animatie specifica.

Tariful unic de 105RON/ora/animator se aplica tuturor evenimentelor mai mari sau egale cu 1.5 ore si pentru personajele de animatie standard. Lista acestora este disponibila in acest tabel la sectiunea inchiriere animatori copii.Va mai recomandam si:
 
  Organizari serbari scolare sau aniversari de copii
  La scoala sau la gradinita, la restaurant sau in loc de joaca? Oriunde ar fi numai copiii sa fie fericiti si sa se distreze. Avem colaborari de succes cu multe gradinite din Bucuresti si judetul Ilfov.
Organizam impreuna serbarea de sfarsit de an sau organizam in cadrul gradinitei aniversarea copilului d-voastra.
serbari gradinite
  Oferte colaboratori»»
 
Oferte si promotii

Telefoane comenzi:
021-3201577
0733-083400

In perioada ianuarie 2024 - 01 decembrie 2024  DOAR 105RON /ora/animator!
Inchiriere animatori copii la preturi promotionale de Luni pana Vineri in anumite conditii DOAR IN BUCURESTI. Verificati oferta completa 95-150RON/orapentru petreceri copii! Citeste mai mult»»

Ultimele personaje oferite
In data de 01 ianuarie 2024 au sosit noile costume pentru animatori copii. Colectia de personaje s-a inmultit cu Sportacus si Stefania Venom , Batman , Harry Potter si SuperMan.
Vezi costume animatori copii »»
personaje din filme pentru copii
eroi copii

Rezervari petreceri copii
ONLINE
24 de ore din 24
7 zile din 7
CLICK PT REZERVARE
ACUM!

Raspuns garantat in
maxim 24 de ore telefonic sau prin email!

  FeedBack petreceri copii
 
 
FeedBack petreceri copii
organizate in Bucuresti
  "Cei mai buni animatori pentru petreceri copii din Bucuresti! Ii recomand cu caldura si altor parinti. Am fost foarte multumiti de Sportacus si Stefania!"
 
Ioana Roman-mamica lui Andrei
  "Am aflat de firma Clown Party de la o cunostinta care mi i-a recomandat ca fiind seriosi, profesionisti si foarte jucausi. Nu am nimic sa le reprosez. Au fost mai mult decat senzationali!"
 
Stefan Basescu-tatal lui Ianis
  "Animatorii de la firma Clown Party au fost mai mult decat draguti! Iasmine a ramas impresionata de personajul Aladin iar printesa Cenusareasa a pictat superb"
 
Lavinia Popescu-mama Iasminei
  "Pentru o petrecere de copii in Bucuresti sunt cei mai ok. Am apelat la multe firme dar ca ei nu am mai vazut altii...Profesionisti, nu ca altii, iar tarifele nu sunt mai mari, chiar sunt la fel dar calitatea e una de exceptie!"
 
Mircea Radu-nas la botez
   
 
Parteneri:
 
 
Recomandarea noastra Cea mai buna firma de organizari petreceri copii din Bucuresti!