clown party
Spectacol Zane ursitoare pentru petrecere de botez

S-a nascut cel mic? Un botez ca in vise? Ursitoare, Spiridusi, Zane si clowni! Asta este oferta noastra pentru un eveniment unic in viata!
“Cea mai mare dintre ele, adica Ursitoarea, tinând furca în mâna pune firul si învârte fusul, cea mijlocie adica Soartea, îl toarce din caierul prins la furca ce-o tine Ursitoarea în brâu si-l înveleste pe fus, iar cea mai mica, Moartea, tine în mâna foarfecele printre taisurile caruia taie firul atunci când voieste. Dupa ce i-au tors firul vietii, daca copilul s-a nascut într-un ceas bun prind a cânta un viers foarte frumos, voios si placut si a-i ursi de bine, iar daca s-a nascut într-un ceas rau nu numai ca prind a hauli si a cânta cu un viers foarte duios si trist, dar încep sa-i urseasca de rau; apoi încep pe rând a-i da, una minte si noroc, alta frumusete sau urâciune, alta bogatie sau saracie, glorie sau robie, mai pe scurt a ursi soarta noului nascut spunând de-a fir-a-par ce are sa se întâmple si când va muri de ce moarte are sa moara.”

Petrecere de botez ca in basme!

Asta este povestea, ursitoarele noastre in rochii superbe asemenea zanelor, adapteaza aceste traditii in spiritul zilelor noastre, pastrand elementele cheie ale povestii. In acest sens, intregul lor program artistic este privit ca o mica piesa de teatru in care personajele sunt membrii familiei.

In partea de inceput vor fi urselile si urarile de bine. Apoi va urma un moment comic care va include membrii familiei.

Prezenta acestora va fi un moment unic in viata, experienta artistilor nostri (actrite profesioniste) va dainui in timp pe fotografiile sau casetele video pe care le veti avea de la acest fericit eveniment. Incepand cu iunie 2007 aducem bucuria pe chipurile invitatilor la petrecerile de botez!

Ne mandrim cu primele ursitoare pe pe ~piata~, primul show cu cele 4 ursitoare (ursitoarea cea rea), cele mai frumoase costume si nu ne vom oprim aici! In curand vom avea alte costume, mai frumoase, senzationale, exact ca in povesti! Avem 2 spectacole, cu 3 ursitoare sau cu 4 ursitoare, costurile cele mai mici si calitatea cea mai buna.

Portofoliul vast include atat personalitati din show-biz cat si persoane simple care au dorit sa se simta deosebiti intr-o zi speciala. Si aici suntem de acord cu d-voastra ca botezul ramane unul din cele mai frumoase momente ale vietii. Lasati-ne pe noi sa va organizam petrecerea de botez si veti avea amintiri de poveste! Indiferent de situatia materiala pachete personalizate exista, incepand cu inchirierea ursitoarelor pentru petrecere botez, pana la bonusuri fotografii, reduceri la decoratiuni sau chiar crearea, la cerere, a unor obiecte marturii specifice celor 3 ursitoare.

O piesa unicat exceptionala din care va prezentam 2 scurt-metraje pentru a va lasa sa descoperiti LIVE farmecul piesei.

Film cu ursitoare botez. Un videoclip scurt cu piesa de teatru ursitoare botez. Imagini filmate cu ursitoare la botez in Bucuresti in vara anului 2011
Film si videoclip cu 3 ursitoare la botez, 3 ursitoare bune si ursitoarea cea rea. Un film cu ursitoare ce merita vizionat, scurt despre spectacol ursitoare botez. Imagini video filmate cu ursitoare la botez in Bucuresti, toamna 2022

film ursitoare, video cu ursitoare botez, inchiriere ursitoare, ursitoare botez bucuresti, filme cu ursitoare la botez

Rezervati acum ursitoare la botez!


Fotografii cu ursitoarele noastre gasiti pe
Pentru costuri si tarife accesati pagina COSTURI TARIFE SPECTACOLE CU URSITOARE
SOLICITA O OFERTA PERSONALIZATA ACUM! »»

Va mai recomandam si:
 
  Decoratiuni petrecere pentru copii Bucurestiin cele mai mici detalii
  O petrecere pentru copii trebuie organizata de la zero, incepand de la conceptul petrecerii, ideea, locatia si analizate toate ingredientele. Consiliem clientii sau parintii in alegerea unei locatii, amenajam impreuna locatia cu decoratori profesionisti, pregatim meniul, cream impreuna programul artistic astfel incat sa fie de la cap la coada o petrecere de vis. Pentru fiecare categorie de varsta copiilor prezenti la eveniment recomandam anumite personaje si anumite jocuri specifice. decoratiuni baloane
  Tarife decoratiuni »»
 
Oferte si promotii

Telefoane comenzi:
021-3201577
0733-083400

In perioada ianuarie 2024 - 01 decembrie 2024  DOAR 105RON /ora/animator!
Inchiriere animatori copii la preturi promotionale de Luni pana Vineri in anumite conditii DOAR IN BUCURESTI. Verificati oferta completa 95-150RON/orapentru petreceri copii! Citeste mai mult»»

Ultimele personaje oferite
In data de 01 ianuarie 2024 au sosit noile costume pentru animatori copii. Colectia de personaje s-a inmultit cu Sportacus si Stefania Venom , Batman , Harry Potter si SuperMan.
Vezi costume animatori copii »»
personaje din filme pentru copii
eroi copii

Rezervari petreceri copii
ONLINE
24 de ore din 24
7 zile din 7
CLICK PT REZERVARE
ACUM!

Raspuns garantat in
maxim 24 de ore telefonic sau prin email!

  FeedBack petreceri copii
 
 
FeedBack petreceri copii
organizate in Bucuresti
  "Cei mai buni animatori pentru petreceri copii din Bucuresti! Ii recomand cu caldura si altor parinti. Am fost foarte multumiti de Sportacus si Stefania!"
 
Ioana Roman-mamica lui Andrei
  "Am aflat de firma Clown Party de la o cunostinta care mi i-a recomandat ca fiind seriosi, profesionisti si foarte jucausi. Nu am nimic sa le reprosez. Au fost mai mult decat senzationali!"
 
Stefan Basescu-tatal lui Ianis
  "Animatorii de la firma Clown Party au fost mai mult decat draguti! Iasmine a ramas impresionata de personajul Aladin iar printesa Cenusareasa a pictat superb"
 
Lavinia Popescu-mama Iasminei
  "Pentru o petrecere de copii in Bucuresti sunt cei mai ok. Am apelat la multe firme dar ca ei nu am mai vazut altii...Profesionisti, nu ca altii, iar tarifele nu sunt mai mari, chiar sunt la fel dar calitatea e una de exceptie!"
 
Mircea Radu-nas la botez
   
 
Parteneri:
 
 
Recomandarea noastra Cea mai buna firma de organizari petreceri copii din Bucuresti!